6 Kasım 2007 Salı

KİWİ JÖLELİ MUHALLEBİ




MALZEMELER
1 paket kiwili jöle
1 paket sakızlı muhallebi
jöle için 2,5 su bardağı kaynamış su
muhallebi için 4 su bardağı süt
üstü için hindiztan cevizi tozu
pasta süsleme şekerlemeleri
YAPILIŞI
Önce jöle kaynar suda eritilip düz bir kaba dökülür oda sıcaklığına gelince buz dolabına konur. Muhallebi pişirip kaplara alınır. Soğuk jöle bıçakla ve kurabiye kalıplarıyla kesilip muhallebinin üstüne konur. Şekerlemeler serpiştirilir.
Afiyet Olsun.


3 yorum:

ceyt dedi ki...

ellerine sağlık canım.değişik ve güzel. jölelerde çok hoş görünmüş yeşil, yeşil, aynı kivi gibi.
sevgiler

ferkay dedi ki...

merhaba aramıza hoşgeldiniz ellerinize sağlık sütlü tatlınızda çok hoş görünüyor.

Esra :) dedi ki...

çok beğendim bu tarifi hem lezzetli hem de kolay :) bundan sonra blogunun müdavimlerindenim :)