12 Şubat 2008 Salı

YENİ KALIPLAR, SÜSLEME APARATLARI, ŞENLİK BAŞLASIN!!!






Nasıl ama yeni cicilerim? Bu hediyeler beni öyle mutlu ettiki on katını kendim alsam bu kadar sevinmezdim sanırım. Çünkü taaaa Amerikaladan sevgili kardeşim Ceylan benim için seçmiş, almış, taşımış ve getirmiş buralara.
Konuşmalarımızda bloğuma bakıyordu ve tariflerle ilgili konuşuyorduk. Ben sana burdan getireyim dediğinde zahmetli olur diye düşünmüştüm. Çünkü bir de minik kızı ile yolculuk yapacaktı ve direk buraya değil önce İstanbul'a annesine gidecekti. Çok zahmet oldu sana Ceylanım tekara teşekkür ederim. Şimdi bunlarla ben neler yaparım kimbilir. Bu akşam sürekli cupcake, süslü pasta tariflerine baktım fikir edinmek için zaten. Acayip heyecanlandım. Biran önce denemek istiyorum. Kalıpların yanında birde krema uçları ile neler yapılır, nasıl yapılır aşama aşama anlatan bir kitapçık vardı. İyice inceledim. Sanki krema ustası oldum bu kitapçığı okuyunca. o kadar detaylı vermişler ki resimlerle. Yarın hemen bir icing hazırlayıp denemeler yapacağım yağlı kağıda. sonra hazırladığım çiçeklerle belki hafta sonu bir kekin üstünü süslerim.
Yeni tariflerde buluşmak üzere...Beklerim.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

çok güzeller güle güle kullan

Adsız dedi ki...

Canimin ici Sibel Ablacigim, bu daha hicbir sey...ben sana daha neler neler yollayacagum...sen yeter ki yap...bana buralarda yapmasi zor geliyor, senin web sitene bakip bakip ah ne guzel olmus diyorum:))) ellerine saglik...

Ceylan